pollcxccGjenevë, 26 nentor  -Policia ka arrestuar sot një njeri i cili sulmoi nje furre ne  Lancy, nje qytezete afer Gjenevës Agejncia e aljemeve “Persheva jonë” nga Zvicra ka mesuar nga polcia kantonale se “nje kosovar 43 vjeç u përpoqën për të thyer dritarja e furrës në “Rue des Pontets” në Lancy. Ai e ka godtur 28 here me  çekiç xhmain e furres dhe dy goditje të tastiera, duke rezultuar në 30 gjrume, shenja keto te sulmit.

Pavarësisht nga të gjitha përpjekjet e tij, kur arrit një patrullë ne vendie ngjarjes e alarmuar nga qendra e alarmit, tregtari ka rezistuar gjithmonë. Burri kishte shpjeguar se vi nga Kospva, duke bkë, dua diçka për të ngrënë. Ai iu dorëzua dhe eshte ne  ndjekje penale nga autoritet gjenevase.

SHPËRNDAJE