SHKMT Jehona dhe Komuna e Bujanovcit nën patronatin e Kryetarit të Komunës së Z. Shaip Kamberi dhe përfaqsuesit për diasporë z. Agron Rrahimi mban orë letrare prezentuese me krijuesin dhe publicistin e njohur nga Lugina me prejardhje nga Tërrnovci i Madh z. Daniel Abimin.

Mbramja letrare mbahet të shtunën me 23.03.2019 në Domdidier afër Avanshës në sallën te stadiumi i qytetit të Domdidier dhe fillon ora 19.30.Për info 076 367 90 72

Jeni të gjithë të mirëseardhur !

SKMT JEHONA-Zvicër

SHPËRNDAJE