bujbb
lutt11
Bujanoc, 21 tetor  -Ka ndodhur nje aksident i papritur ne Bujanoc ku nja reneia e një pllake të mermerit ka lënë të vdekur  Adnan Veliun (34) nga fshati Letovica dhe tre punëtore tjerë kanë marrur lëndime, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” duke ju referuar burimeve te famljarëve dhe  spitalit. Aksidenti ka ndodhur si pasojë e rrëshqitjeve të tabllove të mermerit, te renda me qindra kilogram. Varrimi i të ndjerit do te behet diten e ghumasë, pas namazit të drekës në fshatit Letovicë.

Siq mesohet, në rrugne e  Kosovës në Bujanoc ka rëne pllaka e mermeri  ne shtiorene vëlliat, duke goditur edhe punëtorët  te cilet aktulisht jane te shtrire ne spital dhe ane nen pekrujdesin intensiv ne  Vranjë.

SHPËRNDAJE