belgshqipPreshevë, 21 tetor  -“Unë e pi fantën, por nuk jam fantazer” – Shqiprim Arifi :) shkruar ne nje postim ne fb  e tij kryeateri i KDNJ  Belgzim Kamberi analiste dhe gazetar te cilit kyretarin e ri te Preshevës e quna agjami, injorant, transemton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”
Çfarë kënaqësie mos me të përkrahur injorantët ordiner. Shqetësuese është kur të mbështesin të tillët.

Keto deklarata te Kamberit dalin pasi kryetari i Preshevës Arifi, pas nje takim me shefat ushtrise dhe gjeneral serbë, beri  hygjym ne Prishtine në nje tubim i cili u muar me  shume me analiza te partive kosovare se sa me realitetin e hidhur ne Preshebën e blinduar nga ushtria, policia dhe xhandermeria serbe.

Ne analizat tij ne  një ligjëratë në kolegjin ISPE, duke flur per partie kosvare ai  ne Prishtine paska “zbluar” duike keshilluar studentët që “për politikbërje të mos e marrin shembull Vetëvendosjen”

SHPËRNDAJE