Gjenevë, 1 mars  -Një aksident në një rrugë të vogël në bregun e djathtë të shkaktuar dëme serioze. Por nuk ka të plagosur.

Një furgon dhe një makinë goditur nga një objekt ballore të martën në mëngjes menjëherë pas 9 të mëngjesit, në rrugën e Valavran Genthod (GE). “Rrethanat e aksidentit dhe përgjegjësitë janë ende për t’u përcaktuar, tha Jean-Claude Cantiello, zëdhënës i policisë. Të dy automjetet janë dëmtuar rëndë. ” trasnmeton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Për fat të mirë, shoferi i makinës, një fmer 1976 zvicerane dhe shoferi i furgonit, një shqiptar 1982 shpetuan nga e ekqa, amdje duke mos amrrru as lëndime. Kjo ka ndodhur në një rrugë fshati ku trafiku nuk është shumë e rëndësishëm.

SHPËRNDAJE