Në bordin e këtij avioni, pilotët janë nëna dhe vajza

Kohët e fundit fluturoi Delta Boeing 757 nga Los Angeles në Atlanta. Një pasagjer në të njëjtën fluturim i kërkoi stjuardesësh nëse fëmijët e saj mund t’i shihnin pilotët dhe kabinën. Stjuardesë tha po dhe shtoi se fëmijët ndoshta do të befasohen, shrkujan gazeta zvcerane Blick, transmetoln agjencia e lajmeve “presheva Jonë”

Pasagjeri amerikan John Water degjoi fmiejet e tij duke folur për një nënë dhe vajzën që fluturonte në aeroplan së bashku. Watret ishte aq i ngazëllyer për atë që ai gjithashtu donte të hidhnin një sy në kabinë. Dhe me të vërtetë: Wendy Rexon fluturoi së bashku me vajzën e saj Kelly Rexon si bashkëpiloti i makinës.

Wendy Rexon dhe vajza e saj Kelly janë të dy pilotë – dhe fluturojnë në të njëjtën ekip! Një pasagjer ishte aq i ngazëllyer për atë se ai ndau një fotografi të tyre në Twitter për të frymëzuar gratë e reja për këtë punë.

SHPËRNDAJE