bajrakli dzamija muftija muhamedDo perkujtuar se Beogradi qe dikur kishte rreth 300 xhami ?!… sot ato mund te numerohen ne gishtrinj ?! Ato u shkateruan ose u djegen nga serbet apo «personat e panjohur» siq jane shrpehur vazhdimisht autoritet serbe nga kralevina deri me sot. Kurse Muftija Muhamed Jusufspahiq nga Beogradi ju kishte thene troq mediave serbe se « nuk po i shifni si po djegen xhamitë ketu para hundëve në Serbi, e po ju intersojnë kishat ne Kosovë ?!.. », trasnemton “Presheva jonë”

“Varet nga ne, nga përpjekjet tona që të dalim nga kjo situatë ku kemi hyrë me gabimet e të tjerëve”, ka thënë Jusupahiq, transmeton Presheva Jonë

“Do të dëshiroja që të mos kishte luftë asnjëherë, që të mos kishte një Srebrenicë dhe Bratunac që ndjenja e mirë të ishte e plotë”, ka shtuar ai.

Sipas tij, tash varet nga liderët që të ndërmarrin hapa konkretë drejt përmirësimit të marrëdhënieve dhe progresit të përbashkët.

SHPËRNDAJE