naiiiPrishtine, 24 maj -Bashkesia Islame e Republikes së Kosoves po percjell me vemendje zhvillimet dhe “peqarjet” e politikajve ne Serbi  në të cilën lojë janë futur  jorastësisht edhe hoxhallaret e Lugines së  Presheves. Dhe per cudi keto “perqarje ndodhin sa ka zgjedhje ne Serbi, ka tene Ternava.  Pra kreu i BIK Naim Ternava lidhur me gjitha keto, permes agjencise se lajmeve “Presheva jone” shpreh qendrimet e BI te Kosoves dhe qëndrimet e tij personale. Hoxhallaret e Lugines ne Serbi apo me Kosove? Cka fshihet nga keto perqarje dhe kush qendron pas tyre? Pra per te gjitha keto ekskluzive neser mund te lexoni biseden ekskluzive tek “Presheva Jone” me  njeriun numer nje i BIK Naim Ternava qe ka mbshtetjen amerikane me qender ne Uashington, BE-së dhe vendeve arabe (muslimane) me qender ne Mecca

SHPËRNDAJE