jajahhaaHej heeej nuk thone se koti sillet e psjhtillet bota..Kjo dynja shkallë-shkallë..Dje presidente, sot pastruese . Ish-presidentja Atifete Jahjaga duket se i ka  lene shminkat tash u eshte bashkantiur leisbeykeve te cilet  epame dite me apre duke ir pire kolones se GLPD tash është pare duie ebre punet  eshtpise, orborit te saj , vedit ne saj aksionit “Ta pastrojmë Kosovën”.

Ajo së bashku me shumë persona të tjerë kanë dalë sot në terren për ta pastruar vendin.

“Sot iu bashkova iniciativës Ta Pastrojmë Kosovën. Shpresoj që iniciativat si kjo e sotme të na vetëdijesojnë për koston që ndotja e ambientit ka në shëndetin tonë dhe të na ndërgjegjësojnë për ruajtjen e tij”, ka shkruar Jahjaga në profilin e saj në Facebook.

SHPËRNDAJE