Pas përjashtimit të tij nga ndeshja në ndeshjen e parë në Bernabau,”Special One” ështrë duke e shqyrëtuar mundësinë që ndeshjen kthyse ta ndjek nga Hoteli.

“Jma duke menduar seriozishtë që të mos jem fare prezent në stadium dhe udhëzimet e mia përmes telefonit tia drejtoj Carancas,kjo mbase nuk do të i kënaq tifozët por,nuk kam zgjidhje tjetër” ka përfunduar portugezi.

SHPËRNDAJE