(AIK-Presheva Jone)

 

Kim Kardashian ka zbuluar se motrat Khloe dhe Kourtney kanë bërë plane për të mbetur shtatzënë në të njëjtën kohë. Yjet e shout televiziv “Kourtney & Kim Take New York!” u paraqitën në radio-emisionin e Ryan Seacrest në KIIS-FM, kur thanë se ata kanë bërë pakt për të mbetur shtatzëna.

“Kourtney më tha dje, ‘Klhoe dhe unë planifikojmë të bëjmë fëmijë në të njëjtën kohë. Ne duam ta planifikojmë dhe të kemi fëmijët tonë që rriten së bashku’. Unë reagova, ‘E unë?! Nuk doni fëmijët tuaj të rriten me të mitë?!’ Vërtet ishte lënduese që ato planifikonin gjithë këtë gjë pa mua”, ka thënë Kim.

SHPËRNDAJE