(AIK-Presheva Jone)

Pas një viti jashtëzakonishtë të suksesshëm të Interit të Milanos ku fitoi gjithëcka,presidenti i saj ka vendosur që ti jap një notë vlerësimi punës së ekipit të tij gjatë 2010
“Ishte vërtetë një vitë i jashtëzakonshëm,fituam gjithcka që ishte e mundshme,dhe këtë e bëmë me një punë jashtëzakonishtë të madhe dhe me vullnet,nuk kursyem asgjë  futbollistët vitin që po lëmë pas deri tek shpallja si klubi më i mirë i vlubit nuk kursyen asgjë” u shpreh presidenti i klubit Millanello
“Do të ishte me të vërtet viti më i mirë i mundshëm dhe do të vlerësohej me notën 10 sikur gjithëcka do të kishte shkuar mirë edhe me trainerin e ri Benitez të cilin fatëkeqësisht na u deshtë ta largonim” ka përfunduar Morrati
SHPËRNDAJE