Supermodelja Miranda Kerr vazhdon të shfaqet topless përpara fotografëve dhe suksesi i fushatave të saja të reklamimit është i sigurtë. Kerr është bërë pjesë e promovimit të linjës më të re të të brendshme në kuadër të Victoria’s Secret’s. Gjithçka është përfekte në trupin e Miranda Kerr siç e shikoni ket video dhe këto foto seksi..VZAHDON..por përmes  LIKE ..[wp-like-locker]

Miranda Kerr nuk harron të dal përsëri topless

Supermodelja Miranda Kerr vazhdon të shfaqet topless përpara fotografëve dhe suksesi i fushatave të saja të reklamimit është i sigurtë.

Kerr është bërë pjesë e promovimit të linjës më të re të të brendshme në kuadër të Victoria’s Secret’s. Gjithçka është përfekte në trupin e Miranda Kerr siç e shikoni në këto foto.


Kerr është bërë pjesë e promovimit të linjës më të re të të brendshme në kuadër të Victoria’s Secret’s. Gjithçka është përfekte në trupin e Miranda Kerr siç e shikoni në këto foto…[/wp-like-locker]

në mbrorjtje të pamjeve nga fëmijët (+18) Ju falemderit për mirëkuptim…

 

 

 

 

 

SHPËRNDAJE