Mësuesi  saj me emrin Jeremy (i martuar) i cili është i moshura dy herë se nxnësja e tij, dyte janë arratisur për në Francë, ka njoftuar  AFP, shkruan agjencia informative “Presheva Jonë” (L’enseignant et son élève ont disparu vendredi, pourtant la police du Sussex a reconnu qu’elle avait déjà des soupçons au sujet d’une fugue de l’adolescente). 

 

Psaris, 24 shtator

 

Të premten e kaluar ajo u përshëndet me prindërit e saj dhe unispër në shkollë. Por të dy u arratisën për në Francë. Kamerat kanë fiksuar makinën e tij, një Ford Fiesta, duke hipur në traget.

 

Me muaj të tërë ai i shkruante vazhdiomisht vajzës mesazhe në Twitter me qëllim që ta shtinte n’dorë me “Ti më godet mua si trimat” i shkruante mësuesi asaj.

Mësuesi  saj me emrin Jeremy i cili është i moshura dy herë se nxnësja e tij, e  mitura Megani është i njohur për policinsë si mashtrues i të vajzave të miturae.  shkruan agjencia informative “Presheva Jonë” ( L’enseignant et son élève ont disparu vendredi, pourtant la police du Sussex a reconnu qu’elle avait déjà des soupçons au sujet d’une fugue de l’adolescente)

Prindërit e vajzës dolën përpara kamerave duke u lutur me lot në sy. “Kthehu tek ne bija ime e mrekullueshme,” Ata ende nuk e dinë për fatin e saj, se në cfare vendi janë fshehur në Francë janë apo sjanë të dytë abshkë, a eshte gjallë bija e tyre e cila para dy-tri ditësh ishte mashtuar nga ky pedofili, mësuesi i saj..

Ndërkaq,  mësuesi i matematikës e di fotrë mirë se kjo nuk është një ngjarje e lehtë “Është një dilemë morale. Si mund ta përcaktojmë ne se kush është e mirë dhe kush është e keqe, e pranueshme dhe e papranueshme,” pasak shkruar  ai. Por lidhja e një mësuesi me një 15 vjeçare është sigurisht e papranueshme që ndyshe njihet si mashkull pedofil.

SHPËRNDAJE