(AIK-Presheva Jone)

Madonna është duke e humbur reputacionin e saj në Qendrën e besimit Kabbalah në New York, dhe kjo për shkak të jetës së saj të dashurisë. Sipas faqes së thashethemeve të gazetës, New York Post, Page Six, këngëtarja ishte në qendër me ish-të dashurin e saj Jesus Luz, gjatë të shtunës, dhe të dashurin e saj të ri, Brahim Zaibat, një javë më parë.

“Shoqërimi me ata djemtë e qejfeve të saj më duket shumë konfuz. Ata duken aq shumë të ri. Pres që ajo të fillojë kujdestare për t´u kujdesur për të dashurit e saj. Madonna është e vetmja femër që njoh që mund të thotë ´Po vjen Jezusi´, dhe vërtet ta mendojë atë”, ka thënë burimi.

SHPËRNDAJE