Photo: Pierre Michel Virot  –  Ministrja e Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxha me gazetarin e agjencise së lajmeve “Presheva Jonë”

 

Ministrja e Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxha me rastin e dites nderkomberaree te gazetarve ka pritur  publicistin dhe gazetarin tone ne organizatat nderkombetare ne Gjeneve Nefail Maliqin, njofton agjenca e lajmeve “Presheva Jonë”.

Integimet proevropiane, te drejtat e njeriut, emancipimi i femres shqiptare, sidomos shprehja e lire e fjalës dhe liria e shtypit, sidmos per rolin e mediave ne avancimin procesve demokratike, ntegirmve si dhe luftn kunder krirmit te organizuar.

Njëkohesisht biseduan edhe per migracioni dhe roli i diasporës shqiptare si dhe të drejtat e njeriut ne Luginen e Preshevës nga takimi i ministres Hoxha me publicistin tone te njohur N.Maliqin.

Ndryshe ne fund minstrja e integrimeve znj.Hoxha duke vleresuar lart rolin dhe kontributin e publicistit tone, ka falenderura gazetarin tone ne organizatat nderkombëtare ne Gjeneve per angazhimin e tij dhe sensiblizimin e ceshjes se Kosovës, Lugines se Presheves dhe asaj mbare shqiptare ne arenen nderkombetare.

SHPËRNDAJE