Résultat de recherche d'images pour "migros mobilje"Prishtinë, 4 gusht -Që në shtëpinë tuaj të mbretërojë një stil plot elegant dhe të krijoni një atmosferë komode, përkujdeset MIGROS MOBILJE. E cila ju je mall mew cmime te volitshme, ju aranzhon transportin dhe ju monton, mu ashut siq punohet ne Zvicër, meqe MIGROS MOBILJE  eshte nje komapni tashme e njohur me tradite për mikëpritje dhe profesionalizem, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

MIGROS MOBILJE pushton jo vetem Kosoven e Preshevën por edhe Evropën..

Pra vizitoni qendrat, pikate shtijes: Prishtinë, Ferizaj, Gjilan, Viti ose Rezervoni ne Tel: +383 49 998 999

Résultat de recherche d'images pour "migros mobilje"Na vizitoni dhe përfitoni nga çmimet promocionae!.. Besojme se ndahni t ekenaqur sikur shume kliente tjere para jush. Mobileria “MIGROS” gjendet në kilometrin e parë të rrugës Viti-Kllokot-Gjilan me një ambient të bukur natyror me ekspozitë 2000 metër katror, me depo 6000 metër katror me kushte të mira, të deponimit të mallrave si sanitare; hidrologjike dhe termike.

Në gjirin e mobilerisë është edhe Bar-Kafeja në shërbim të konsumatorëve gjat gjith kohës së punës pa pagesë (gratis) me një staf të puntorëve të shkëlqyeshëm dhe shumë efikas në montimin e mobileve. (14 montera).

DY FJALE PER KOMPANINE

N.Q.M “MIGROS”, ka filluar punën më 19.01.1990, d.m.th 20 vjet përvojë pune pa ndërprerje. Në fillim me tregëti të asortimentit të përgjithshëm si atë ushqimorë, material ndërtimor, me produkte agrobiznesi, produkte shtëpiake, textil e shumë gjëra tjera.

Nga viti 1994 “MIGROS” është përqendruar vetëm me mobilje dhe atë shumicën ose 90% nga Inporti nga vendet e Rajonit dhe nga Europa, Pas lufte veprimtaria jonë është përqendruar vetëm në Mobile dhe ato gjitha nga Inporti, nga Maqedonia, Bullgaria, Rumania, Italia, Gjermania, nga Kina dhe Malejzia, produktet tona janë të klasit të – I – të kualitetit të lartë, të standardeve dhe të kërkesave të tregut Kosovarë. Dhe me qmime të kënaqshme për ekonomitë tona familjare.

Nga 2007 ndërmarrja “MIGROS” ka në gjirin e vet edhe Fabrikën e Vidave-Dadove dhe Bulonave “VINEX” ku kryesisht veprimtaria e saj është në proqesin e Galvanizimit si dhe prodhimin e stabilimenteve për transmetimin e energjisë elektrike; në ndërtimin e Antenave për kompani telefonike siq janë Vala dhe Ipko e kompani tjera më të vogla të kësaj veprimtarie.

 

SHPËRNDAJE