Sepse deklarata Rasim Ljajiç në TV N1 dhe media të tjera në neoslobađanju Haradinaj, dhe aktivitetet që shteti do të marrë Serbia për Haradinaj u dënua, në mesazhin tjetër që ministri Ljajiç dërguar shqiptarët “që nuk gëzohet paraprakisht, sepse liria për Haradinaj nuk do të jetë “listuara janë përfaqësuesit e shumta të komunitetit shqiptar në Serbi.Një nga këto kemi përcjellë:

– Ministri Rasim Ljajiç, jo ne shqiptarët frikësohen, si unë mrekulli në deklaratat tuaja.
Për të ju kujtoj – nuk është se Haradinaj si ju për të tradhtuar kombin e tij dhe popullin.
Ne ndjekim deklaratën tuaj kundër popullit shqiptar si të “shqetësohen”. Ne shqiptarët të na thoni – do të ishte më mirë që të shqetësohen për Sanxhak, dhe të lënë problemet e njerëzve të tjerë. A keni aq shumë të shqetësuar në lidhje me të Sanxhakut dhe boshnjake njerëzve se sa ju kujdeseni për Haradinajn dhe veriun e Kosovës dhe në Sanxhak do të ketë autonomi të vogël.

Prandaj ju ministri Ljajic ju lutem – nuk do të jetë një katolik i madh se Papa. Atje kur ajo ruan Serbia Ju dhe deklaratat tuaja nuk janë aq të rëndësishme.

Kujtim Sadriu

SHPËRNDAJE