Preshevë, 17 dhjetor  -Mediat serbe i kanë kushtuar vëmendje emërimit të Mirjana Jevtiq në Postin e Ministres së Administrimit të Pushtetit Lokal, në Qeverinë e Kosovës. Gazetat serbe due paarqitur disa foto kane shkruan se Jevtiq ne fb shpesh poston fotografi nga jeta e natës me një veshje të papërshtatshme. Sipas tyre, ministra e Thacit, Mirjana Jevtiq  eshte nje  sexy bomba dhe nje “pijanece”, transmton agjencia  e lajmeve “Presheva jonë”.
Ministri i ri në Qeverinë e Kosovës, Leposaviqit dhe anëtar i Partisë Aleksandar Vulin, dhe Lëvizjes së Socialistëve. Mirjana Jevtiq zëvendësojë Ljubomir Maric, Ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale në Qeverinë e Kosovës, e cila ishte hedhur poshtë me vendim të Kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa, sipas mediave kosovare.

Stojanoviq në Marićevoj zhvendoset Natyrisht disa kohë që kanë të bëjnë me atë se si për të ndarë serbët. Ndryshe, ministri i ri në qeverinë e Kosovës nga Leposaviqi dhe një anëtar i Partisë Aleksandar Vulin, dhe Lëvizja Socialiste.

Komente të shumta, ministri i ri i Punës dhe Mirëqenies Sociale në Qeverinë e Kosovës nuk duket si një politikan. Por kjo nuk është një rast i izoluar. Deri më tani, më shumë se një herë ka ndodhur që shumë prej politikanëve tanë janë më shumë si biznes tregojnë.

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, një kryeministri Isa Mustafa. Thaci vjen nga Partia Demokratike, Mustafa ishte një udhëheqës i Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe dy punojnë së bashku gjatë, por është e qartë se “alfa dhe omega” e politikës së administratës Thaçit të Kosovës, e cila tërheq të gjitha lëvizjet e mëdha.

Dhe ju shikoni në fotot e saj, kështu që ju mund të vendosni nëse Mirjana jav mbush syrin si ministre..

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
SHPËRNDAJE