Image associéePrishtinë, 3 shkurt  -Ështe gruaja e parë shqiptaro-amerikane, e cila ka qenë zgjedhur si këshilltare në një kantonë të shtetit e Nju Jorkut, Lisa Milicaj, veprimtare e komunitetit shqiptar, është e vetmja shqiptare që mori pjesë në Fjalimi i Përvitshëm i Presidentit mbi Gjendjen e Shteteve të Bashkuara të Amerikës më 30 Janar 2018 transmeton Presheva Jone.

Ish- këshilltaria në një kantonë të shtetit e Nju Jorkut, Lisa Milicaj, veprimtare e komunitetit shqiptarë, ishte gjithashtu ajo e vetmja që tërhoqi dhe vemendjen e Presidentit Trump, gjatë fushatës së tij, për kandidat nga partia republikane, për President. Ajo arriti deri sa të jetë cituar një vit më nga presidenti në SHBA, Donald Trump në rrjetin social Twitter./ Mirejta Ahmeti

SHPËRNDAJE