Ai nuk është një personazh i njohur, por babai i tij. E kemi fjalën për djalin e ish-presidentit të Shqipërisë, Rexhep Meidani. Megjithëse nuk ka lidhje me botën e spektaklit, ai është parë vazhdimisht në shoqërinë e vajzave të bukura, kryesisht këngëtare dhe prezantuese. Por, kësaj here zgjedhja është tjetër. Në krah të tij është parë një nga këngëtaret e reja të Kosovës, ndërkohë dhe një vajzë shumë seksi. Ajo është Fjolla Morina, vajza që në fillimet e karrierës së saj muzikore më shumë u përfol për gjoksin e bërë sesa për këngët e saj. Fjolla duket rehat pranë djalit të ish-presidentit, aq sa nuk e ka problem të pozojë para aparatit.

SHPËRNDAJE