Në mesin e 200 personaliteve të njohura botërore, bashkë me ta të hënën do ta mblojnë kryeqytetin kosovar, Prishtinën edhe mbi mbi 10 media ndërkombëtare, përfshirë këtu edhe AP, Reuters, AFP, Al jazeera, njofton « Presheva Jonë ».

 

Prishtinë, 9 shtator

Ditën e hënë Kosova përmbyll mbikëqyrjen ndërkombëtare të pavarësisë. Kësaj dite i është kushtuar rëndësi e madhe si brenda edhe jashtë Kosovës.

Më 10 shtator thuhet se në Prishtinë do të jenë prezent 28 delegacione ndërkombëtare, diplomatë e personalitete të vendeve të ndryshme ndërkombëtare, mbi 200 sish, bashkë me ta edhe mbi mbi 10 media ndërkombëtare, përfshirë këtu edhe AP, Reuters, AFP, Al jazeera, njofton « Presheva Jonë »

Po në këtë ditë e cila nga kosovarët pritet të festohet në mënyra të ndryshme, Kosovën pritet ta vizitojnë edhe shumë diplomatë dhe personalitete të njohura

SHPËRNDAJE