Preshevë, 28 janar  -qytetaet serbe jane t eshkouar ga nje tregjedi e madhe në nje qyteze te Serbise  me mrin Zvronik i vogel serbi Marinko Ilic (60)  vrau gruan e tij Rose Tomasevic (62) dhe djalin e Dragisha Ilic (24), raporotn MPB, transmeton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

Një i dyshuar per ket vrasje makabre të dyfishtë eshte arrestuar nga policia. Anëtarët e Ministrisë së Brendshme në Shabac, kane arrestuar I.M (60) nga  Zvorniku i Vogel, për shkak të ekzistimit të arsyeve për dyshim se ai ka kryer krimin e vrasjes së rëndë. Një hetim ka nisur në vendin e ngjarjes, i cili është në vazhdim e sipër, në prani të policëve në detyrë e Prokurorisë së Lartë Publike.

SHPËRNDAJE