Preshevë, 28 janar  -Kryeministri serb Aleksandar Vucic ka folur në telefon (duket  me telefonin e “kuq”) me presidentin e e Kosovës Hashim Thaçi, njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë” duke ju referuar nje burimi nga kabinetit Thaci.

Nga kjo bisede prej 25 minutash, qe nuk u prek tema e trenit, murit e as Presheves te dy kane rënë por Veriu, ata kanë renë dakord per te vazhduar dialogu mes Kosoves dhe Serbisë si e vetme alternativë për të zgjidhur mosmarrëveshjet me Prishtines dhe Beogradit

Mesohe tpo ashut se Vuçiq dhe Thaçi ranë dakord se të dy palët do të punojnë në mënyrë intensive për të ruajtur paqen dhe stabilitetin ne rajon  si dhe për të përmirësuar marrëdhëniet mes serbëve dhe shqiptarëve ne ballkan.

SHPËRNDAJE