gjurrrrLajmi fundit: Gjuric i bie pishman,  nuk shkon sot ne Kosovë. E ashtuquajtura Zyrë për Kosovën ka njoftuar se i ashtuquajturi drejtor i kësaj Zyre Marko Gjuriq nuk do të qëndrojë sot në Kosovë

Preshevë, 4 dhjetor -Drejtori i Zyrës se Qeverisë serbe për Kosovë Marko Gjuric nesër serish do vizitoj Mitrovicën, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Gjuriq  do te merre pjesë në inaugurimin e nje pompe benzini dhe nje dyqani me  mallra nga  industria e  Naftës së Serbisë.

Pas 17 viteve “pushim”  Industria e Naftës dë Serbisë do të rikthehet  punës se vete aty ku ishte gjate kohe se okupmit të Kosovës, ne  gjitha stacionet në Veriut te Kosovës, në: Zveçan, Zubin Potok dhe Mitrovicë.

Pas hapjes së stacionit të gazit, Gjuric do të vizitojë një njësi biznesi e Telekomit të Serbisë në Mitrovicë, ku do të flasim me drejtuesit e kësaj kompanie.

SHPËRNDAJE