Në rast se ju bie telefoni në ujë, për ta shpëtuar duhet të bëni këto gjëra.

 

1-Nxirre telefoni sa më shpejt të mundeni nga uji

1-135

2-Celulari mbase nuk është dëmtuar nëse ju e largoni  direkt nga uji2-134

 

3-Pasi ta keni hqur nga uji, merrni shpejt një peshqir apo një copë të butë për të fshirë celularin, ndërkohë që heq kapakun, baterinë dhe skedën.

3-131

 

 

 

4- Hiq çdo pajisje të jashtme

4-122

5- Lëre telefonin të thahet në diell mbi një peshqir

5-112

 

6-Thithni lëngun nga celulari duke përdorur fshesën e korentit,  gjithmonë nëse e keni

6-44

 

7-Kurrë mos e përdor tharësen për të tharë telefonin  tuaj

7-37

 

8-Përdor një substancë  me veti përthithëse

8-29

 

 

SHPËRNDAJE