MAQEDONIA  ARTIFICIALE –  FYROM  MULTISHKATËRRUESE
Shkup: Marsh për paqe, miqësi dhe shoqëri pa dhunë. Qëllimi i marshit, siç thonë organizatorët, është të dërgohet mesazh për paqe, bashkëjetesë, për qetësimin e tensioneve për të mirën e të gjithëve.
SHPËRNDAJE