Del në shitje manikyri më i shtrenjë në botë. Përmban diamante 267 karatësh dhe ka vlerën e 250 mijë dollarëve. Vetëm një shishe e madhe e tillë është prodhuar, ndërsa janë menduar të prodhohen edhe shishe shumë të vogla me një diamant të vetëm, të cilat do të shiten në fund të këtij muaji për 25 dollarë.Azature, dizanjuesi thotë se diamanti në thonj është një gjetje e re dhe se mendon se do të ketë shumë arritje në të ardhmen.

SHPËRNDAJE