Kur ndërtoni shtëpi të re apo bleni një banesë, zakonisht perdet dhe tepihët janë “qërshia mbi tortë”, një element ku secili dëshiron ta finalizoj shijen e tij për ambientin ku jeton me më të dashurit, por edhe mirpret miqt.

“LuxTex” në Gjilan me aktualisht tre lokalet e saja, e së shpejti vjen edhe i katërti po në Gjilan, është padyshim adresa e tepihut dhe perdes që keni kërkuar, me çmimin më të arsyeshëm për secilën ekonomi familjare.

“LuxTex” në Gjilan nuk janë thjeshtë tregëtarë që e kanë gjetë një zeje që “po e hanë pazari”, lokalet e tyre mē të furnizuarat në vendin tonë iu prijnë profesionist të edukuar në këtë lëmi, e me përvojë mbi 30 vjeçare.

Nesë keni vendosur që të bleni perde apo tepihë të rinjë, buxheti që keni ndarë nuk ka rëndësi, pasi për secili prej jush ka zgjidhje, mjafton të flisni me puntorët për shijet tuaja dhe zgjidhja bëhet shpejt.

Me mbi 2 000 lloje të tepihëve dhe perdeve, padyshim që LuxTex është adresa ideale për kompletimin e ambienteve tuaja, vizitojeni dhe binduni.

 

SHPËRNDAJE