Qyteti i Prishtinës po rritet përdite, zhvillimi i qyteteve tjera të vendit tonë po e bën të pashmangshme ndërlidhjen e tyre, mëngjes ke punë në Prishtinë e pasdite në Prizren, e kjo e gjitha në mungesë të transportit të mirë organizuar publik, zakonisht bëhet me vetura personal.

Në parim kjo zgjidhje duket ideale, por, nëse kemi parasyshë komunikacionin e stërngarkuar dhe mungesën e parkingjeve, atëherë vijmë në përfundim se zgjidhje ideale është taxi, ndërsa kompania më serioze në treg “Online TAXI”.

Se transporti me taxi është zgjidhja ideale edhe për mërgimtarët tanë, e dëshmon më së miri anketa jonë me disa bashkëatdhetarë të cilët prej kohësh kanë vendosur që në pushime të vijnë me aeroplan dhe në aeroportin e Prishtinës marrin ose makinë me qera ose udhëtojnë me taxi.

E të dyja këto shërbime me profesionalizëm i kryen “Online Taxi” dhe “Online Rent Car””

Rrahim Jonuzi nga Presheva: Unë jam penzioner dhe vij shpesh, ndoshta 3-4 herë në vit. E kam ble një banesë në Fushë Kosovë dhe vijë zakonisht me plakën teme. Përpara, kur isha më i ri visha më kerr,ama tash jam plak e spo i qëndroj rrugës e po vij me aeroplan . Tash u bo shumë leht, aty është një firm “Online” që se ndrroj kurr, djemt prej Zvicër ma rezervojne kerrin e e shfrytzon sa trri. Nuk është shtrejt, ma kire se me ardh me kerr temin mbjen.

Almedina, vet punon mjeke, burrin e ka IT: Unë punoj , burri punon dhe e kemi një vajzë e cila shkon në kopsht, zakonisht ne nuk kemi kohë me e dërgu, sepse herët në mëngjes shkojm të dytë në punë dhe këtë shërbim e marrim nga “Online TAXI”. E marrim këtë kompani pasi që jo vetëm se janë të lirë, por edhe nuk humbim kohë nga momenti i thirrjes deri tek arritje, pasi që janë shumë korrekt.

SHPËRNDAJE