Pas betimit të dhënë nga zgjedhjet e  jashtëzakonshme lokale për kryetar të komunës së Drenasit, kryetari Ramiz RLladrovci sot në një konferencë për media ka prezantuar qeverisjen komunale.

 

Nga emërimet e stafit politik, përkatësisht në dikasteret ekzekutive, pesë drejtori do të udhëhiqen nga femrat.

 

Kabineti i kryetarit Lladrovci do të jetë me këtë përbërje:

 

Arsim Haxhiu – Nënkryetar i Komunës

 

Gani Syla – Shef i Kabinetit të Kryetarit

 

Kimete Qorri – Drejtoresh e Administratës Komunale

 

Anita Avdullahu – Dvorani – Drejtoresh e Bujqësisë dhe Zhvillimit Ekonomik

 

Betim Berisha – Drejtor për Planifikim Urban dhe Mbrojtje të Mjedisit

 

Milaim Hajdari – Drejtor për Kadastër, Gjeodezi dhe Pronë

 

Aurora Berisha – Drejtoresh e Inspeksionit

 

Lumnije Krapi – Drejtoresh e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë

 

Ilir Shala – Drejtor i Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale

 

Hamdi Krasniqi – Drejtor për Buxhet e Financa

 

Flutura Avdiu – Drejtoresh për Kulturë, Rini e Sport

jashtëzakonshme lokale për kryetar të komunës së Drenasit, kryetari Ramiz RLladrovci sot në një konferencë për media ka prezantuar qeverisjen komunale.

 

Nga emërimet e stafit politik, përkatësisht në dikasteret ekzekutive, pesë drejtori do të udhëhiqen nga femrat.

 

Kabineti i kryetarit Lladrovci do të jetë me këtë përbërje:

 

Arsim Haxhiu – Nënkryetar i Komunës

 

Gani Syla – Shef i Kabinetit të Kryetarit

 

Kimete Qorri – Drejtoresh e Administratës Komunale

 

Anita Avdullahu – Dvorani – Drejtoresh e Bujqësisë dhe Zhvillimit Ekonomik

 

Betim Berisha – Drejtor për Planifikim Urban dhe Mbrojtje të Mjedisit

 

Milaim Hajdari – Drejtor për Kadastër, Gjeodezi dhe Pronë

 

Aurora Berisha – Drejtoresh e Inspeksionit

 

Lumnije Krapi – Drejtoresh e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë

 

Ilir Shala – Drejtor i Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale

 

Hamdi Krasniqi – Drejtor për Buxhet e Financa

 

Flutura Avdiu – Drejtoresh për Kulturë, Rini e Sport

 

SHPËRNDAJE