Skuadra e Liverpool dhe drejtuesit e saj e ndiejn veten se e kanë humbur hapin në arenën ndërkombëtare për sa i përket kualitetit të cilin ata e ofrojnë,sidomos pas disa shitjeve të rëndësishme siq ishte ajo e Xavi Alonsos apo Ferrnando Torresit.

 

“Do të hidhemi në treg për një formacion të ri,megjithëse kemi ende në klub futbollistë të shkëlqyer,mendojm se duhet të bëjmë ndryshime radikale dhe këtë do ta bëjmë jo vetëm duke sjell futbollist të rinjë,por edhe duke i shitur të gjithë ata që nuk na hyejnë në punë.” thuhet të kenë njoftuar drejtues nga klubi

SHPËRNDAJE