Traineri i Interit Leonardo ka konfirmuar se është në tentativa e sipër duke punuar për të sjellë sezonin e ardhshëm në Milano yllin brazilian Paulo Henrique Ganso..

 

“Shumë është thënë për këtë djalosh dhe mund të ju them se,megjithëse jemi në kontakt me agjentin e futbollistit po edhe të klubit,duhet të presim sa të vijë periudha e transferimeve,është ende herët.”njoftohet të ketë thënë braziliani.

SHPËRNDAJE