(AIK-Presheva Jone)

 

Qeveria Britanike ka në planet e saja ti japë jetë projektit kundër manipulimeve të jashtligjshme me fëmijë duke postuar nëpër internet video pornografike.

Pas shumë kohësh tentativa duke se më në fund mund të kemi diqka konktrete nga plani për të cilin zgjidhja është kërkuar që prej kohëq “mbrojtja e fëmijëve nga trafikantët” të cilët I shfrytëzojnë ata “femra” për zhvillimin e videove pornografike e pastaj I hedhin ato në internet.

Ministry britanik I kulturës Ed Vaizey në një intervistë ka deklaruar se “qeveria jonë është duke e shqyrtuar seriozisht miratimin e një ligji kundër trafikimit dhe keqtrajtimit të fëmijëve të mitur”

Për fat të keq është shumë vëshitirë për të mos thënë e pamundur që ti ndalim gjithë atë shfrytëzues të hapsirave për site që postojnë materiale pornografike,dhe mënyra për të arritur publiku deri të ato nuk është e vetme,ato janë të shumta. Ne po punojmë dhe do të japim maximumin që ta gjejmë një zgjidhje” është shprehur Trefor Davies zyrtarë I teknologjisë në IPS Timico

SHPËRNDAJE