(AIK-Presheva Jone)

Moti I ligë,bora dhe akulli kanë qenë shkaktarët kryesorë që kanë penguar fluturimet e mijëra aeroplanëve në mbarë europën si dhe lënien në pritje të mijëra pasagjerëve.

As aeroporti më I ngarkuar në europë ai I Heathroë nuk ka mundur pa e ndërprerë punën e tijë.

Pengesa janë cfaqur gjithashtu në aeroportet e :Francës,Gjermanis e Belgjikës.

Kësaj rradhe moti I lig nuk ka lënë pa prekur edhe komunikacionin hekurudhor pasi që probleme janë cfaqur në linjat Francë-Belgjikë nga shërbimi hekurudhor Eurostar.

SHPËRNDAJE