Sulejman Uglanin: Jeni shtet që keni kryer gjenocid

Lista ”Vetëvendosje” ka fituar zgjedhjet për Këshillin Nacional të Sanxhakut, të udhëhequr nga Sylejman Uglanin.

Me të fituar zgjedhjet Uglani, ka bombarduar Serbinë me deklaratë duke thënë se Serbia është shtet gjenocidial. Mediat serbe janë tmerruar me këtë deklaratë, derisa kanë bërë reagime dhe raportime të ashpra.

 

Uglanini shqipen bylbyl, ma mire se gazetari:-)) nga Presheva ne OKB

Ndryshe agjencia e lajmeve “Presheva jonë” shkruan se pas presidenitit historik te Kosoves Ibrahim Rugovës, Sulejma Uglanin eshte lideri i dyte nga shqwiptaret apo i apri nga sanaxhku qe vizoti OKB dhe zhvillioni takime ne këte organizate nderkombëtare. “Presheva jonë” sjelle nje foto te vitit 1995 Ugalinin duke i dhene intevriste gazetarit nga Presheva ne OKB.

 

SHPËRNDAJE