Lëvizja VETËVENDOSJE! Qendra në Zvicër organizon tubime me bashkatdhetarë në datat 29 e 30 shtator dhe 1 tetor 2017. Tubimet do të mbahën në Genève, Bern, Basel, St. Gallen dhe Zürich, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” nga Zvicra.

Ju ftojmë të merrni pjesë!

#meZemër

Lëvizja VETËVENDOSJE! Qendra në Zvicër

 

 

SHPËRNDAJE