Nëpërmjet një postimi në rrjetin social “Facebook”, kryeministri Rama publikoi foton e ditës, ku fokusohet çifti Rama  dhe presidenti Donald Trump me zonjën e parë të SHBA-së, Melania Trump.

Kryeministri Rama ndodhet prej disa ditësh në Shtetet e Bashkuara, ku po merr pjesë në punimet e Asamblesë së Përgjithshme të Organizatës së Kombeve të Bashkuara./m.m/

SHPËRNDAJE