New Yor, 4 prill -SHBA-te kane depertuar nje fmioaklje prej 5 anetreshe  ne vendlindje pas 17 vitesh qendrimi ne Amerkë. Eshte fjala per Vitor Pukri, baba i tre fëmijëve me banim në Clifton, New Jersey, u deportua për në atdhe, ndonëse kishte 17 vite që jetonte në SHBA dnjhe ffmeijet sikru edhe rpnderit flitin anglizhten “ezber” besa edhe te inegruar mire.  Dy muaj më parë ai kishte pranuar të takohej me oficerë të emigracionit duke menduar se po e intervistonin për të ndrequr statusin e tij në SHBA, por me kote emigranti shiptare e hypin ne aeroplan dhe e kthjene drjt prej nga kishte ardhru para gati dy decinesh?!
SHPËRNDAJE