isammAskush nga Brukseli s ka pritur te re, apo dicka suprize, se paku qyetaret e Kosovës. ne fakt kreu i qeverise PDK-LDK ka pritur me “hlbet” se edhe ate e kane ditur se Brukseli nuk  jep liberalizmin e vizave pamavresisht nga premtiemt dhe genjeshtra e tyre duke e lene “popullin” e shkret me “ymyz” ?! Madje as vizita ne Vatikan e as puthja e dores se Papes nuk e bindi Brukselin qe te mundesoj liberalizmin e vizave, ka shkruar agjencia e lajemeve “Presheva jonë”

Prit me muj e prit me vjet pushka e Hashisa Thacimustafes s’po kerset.. Fajtore mafia politike te cileve nuk i beni punë as puthja e dores së Papes

Shumica eurodeputetëve të Komitetit LIBE të Parlamentit Europian votuan kundër liberalizimit të vizave për Kosovën. Votimi kundër vjen si rezultat i mos ratifikimit të demarkacionit me Malin e Zi në Parlamentin e Kosovës më 1 shtator

Qyteraet bahske me opoziten shiptare nuk akuzojne as Burkseli  e as Papen  por  mafian politika ne krye te shtetit te Kosovës. rreth ketij dshtimi qytearet e Kosovës kane phuar se “banda kriminale e insitaluar ne goditen e qelqte ne Prishtine eshte fjatore pse Kosova nuk i jepet libaerlaizimi i vizave. Hshimi, Kadria, Isa, Enveri, Xhaviti po shetisin evropen  neve na kane izoiluar ketu si jesir”

Para fillimit të votimit për Kosovën, përfaqësuesja e posaçme e Parlamentit Europian për Kosovën në Komitetin LIBE, Tanja Fajon ka kërkuar nga anëtarët të votojnë për liberalizimin e vizave për qytetarët e Kosovës.

Gjatë seancës u kërkua që votimi për Kosovën të shtyhet pasi që Kosova nuk i ka përmbushur kriteret e paraqitura nga Komisioni Europian, por kërkesa nuk u pranua nga kryesuesi i Komitetit.

 

SHPËRNDAJE