Preshevë, Ky vit ne Presheve “nisë mbare” ku ka ndodhur snje incident në orët e mëngjesit në fshatin Rajince, në komunën e Preshevës, kur ndodhi një përplasje direkte ndërmjet “passat” dhe “golfit” te dy me regjistrimet e Vranjës, njfotn agejncia e lajemeev “Presheva Jonë” duke ju referuar burimeve te policisë.

Nje buke e dhanme se..

Në aksident moren plage shoferi (28) nga Bujanoci dhe shoferi i “golfit” (46) nga Presheva duel lendaur rende pasagjerin në  “golf” (62) po ashtu nga Presheva. Për shjak prageve te renda ata si ndali Vranja por u transportuan në Qendrën Klinike në Nish për trajtim të mëtejshëm. Ata kane shptuar lehte, sa thone vec nje buke e dhanme se..

SHPËRNDAJE