Manipulimet me ushqimin e nxënesve ne sh.f Ibrahim Kelmendi nuk kan te ndalur.

Preshevë 1 Tetor

14522143_1448134761868477_2114405104_o-Per hire te korrektesise ndaj konsumatorve tane, duam tju njoftojm se bukatorja “Rinka” ka konkurruar per ti ofruar ushqim ne baza mujore femijeve te shkolles fillore “Ibrahim Kelmendi”, pavarsisht ofertave te ofruara me llojllojshmeri te ushqimeve si dhe cmimeve me te lira, Stafi i shkolles “Ibrahim Kelmendi” ka vendosur qe tenderin per furnizim me ushqimim tja jap nje furre tjeter.

17207_38625345_shkolla-fillore-ibrahim-kelmendi-3Vendimi i drejtorise le per te deshiruar sepse kjo qon tek dyshimet per keqperdorim nga ana e disa prej antarve te komisionit. Ajo cfare eshte me shqetesuese eshte manipulimi i femijeve ku i dergohet lajmerimi kinse bukatorja “Rinka” do te jete ajo qe do ti ofroj ushqimin femijeve. Lajmerohen te gjithe prinderit dhe femijet qe bukatorja “Rinka” nuk ofron produkte ushqimore per femijet ne shkollen fillore “Ibrahim Kelmendi” ne baza mujore.

Me rrespekt stafi i bukatore “Rinka” dhe drejtori:Herolind Fazliu

SHPËRNDAJE