Dani Berisha është një emër ndoshta i pa dëgjuar këtu tek ne, por, Dani ka vite që po shkëlqen në ritmet e muzikës latine duke u shëndërruar në profesionistin më të suksesshëm të vallëzimit latin.


Ai jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe atje po korrë suksese të pandërprera në fushën e tijë, pra të vallëzimit, ku këtë punë përveq se e bënë për të kënaqur ambiciet e tija personale, ai është shëndërruar në “profesorin” e të vallëzuarit për shumë yje të Hollyëoodit dhe gjetiu.


Dani për ndryshe është edhe një shembull tipik i një shqiptari të suksesshëm në botë, që na bënë neve të ndihemi krenarë që e kemi.

SHPËRNDAJE