U.d së presidentit, Vjosa Osmani ka bërë homazhe në Ditën e Përkujtimit të Holokaustit.

Osmani ka thënë se duhet punë e përditshme për të luftuar urrejtjen dhe diskriminimin.

“Në Ditën Përkujtimore të Holokaustit, ne kujtojmë të gjithë humbjet e shkaktuara nga gjenocidi i tmerrshëm i Holokaustit. Nuk është e mjaftueshme të thuhet kurrë më, ne duhet të punojmë çdo ditë për të luftuar urrjetjen dhe diskriminimin. Kosova nuk do të harrojë kurrë”, ka shkruar Osmani./Express/

SHPËRNDAJE