jarrKështu Veton Surroi dhe Hashim Thaçi, kishin bërë një sheti nëpër rrugët e kryeqytetit të porsaçliruar nga forcat serbe. Ata kishin hyrë simbolikisht edhe në lokalet e Hotelit Grand, I cili dikur ishte ndaluar për ‘kroatët, qentë dhe shqiptarët”. Surroi aty iu ishte drejtuar mediave të huaja në gjuhën angleze, derisa Thaçi kishte qëndruar në krahun e djathtë të tij.Video është marrë nga arkivi i AP’së

SHPËRNDAJE