Ferizaj, 3 Tetor

“Fita Logo Desigen” është emri tek I cili mund të besoni dhe të drejtoheni për tua përmbushur kërkesat tuaja rreth punimit të logove për biznese private, organizata jo-qeveritare po edhe kërkesa të tjera.

Fitim Ademaj është djali nga Shtimja, afër Ferizajt I cili tash e sa vitet mirret me punimin e logove të cilat mund ti shihni edhe vetë në FanPagen e tij në FaceBook ku I ka të prezantuara shumicën e punimeve të tij.

Ju prezantojm më poshtë disa prej punimeve:

1 2 3 4

SHPËRNDAJE