Preshevë, 5 qershor  -Presidenti i FFK-së, z. Fadil Vokrri, ka pritur sot drejtuesit e KF “Lugina” nga Presheva. Me këtë rast presidenti Vokrri shprehu gatishmërinë e FFK-së për të bashkëpunuar me klubet shqiptare që veprojnë në Luginën e Preshevës.

Të dy palët u pajtuan që të bashkëpunohet në seleksionimin e talenteve të rinj nga kjo trevë që do të mund t’i mbronin ngjyrat e Kombëtares së Kosovës në grupmosha të ndryshme si dhe për mundësinë që FFK-ja t’i ndihmojë trajnerët e interesuar nga kjo trevë për ndjekjen e kurseve për licenca të UEFA-s.

 

Takimi i frytshëm me Kreun e Federatës së Futbollit të Kosovës z.Fadil Vokrri

Përfaqsues të KF Lugina patën nderin të zhvillojn një takim pune me Kreun e Federatës së futbollit të Kosovës z.Fadli Vokrrin me bashkëpuntor. Patem rastin të i’a paraqesim disa propozime kreut të Futbollit Kosovar me çrast gjetëm pajtimin të bashkpunojn në dy drejtime (pika), në at të prezantimit, sleksionimit të talentëve të rinj për Përfaqsuesën e Kosovës në Futboll, dhe pikën tjetër të diskutimit rreth ndihmës nga FFK kundrejt të interesuarve per licencim te trajnerëve me licenc të UEFA(në programet, trajnimet e organizuara nga FFK).
Një faleminderim i veçant shkon për Prof.Dr Qerim Qerimi dhe z.Agim Bahtiri për mbështetjen.

SHPËRNDAJE