Shefi i OKB-së z.Antonio Guterres përgëzoi Shqipërinë ne arritjen e objektivave dhe integrimin e vendit, avancimit të Qëndrueshëm në Strategjinë Kombëtare për Zhvillim

 

New Yor,UN 22 shtator (Nefail MALIQI)  -Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar një takim me shefin e Organizatës së Kombeve të Bashkuara, Antonio Guterres.

Shefi i OKB-së përgëzoi Shqipërinë në arritjen e objektivave dhe integrimin e vendit, avancimit të Qëndrueshëm në Strategjinë Kombëtare për Zhvillim, benë te ditur agjencia  e lajemeev “Presheva jonë”

 

Ata shkëmbyen pikëpamje mbi situatën politike dhe të sigurisë në të gjithë Ballkanin Perëndimor.

Sipas te njejtave burime, Rama me zyrtarët e larte te OKB-së ka folur edhe për Kosovën, anetaresimin e saj ne UNESCO dhe organizata te tjera nderkombëtare.

SHPËRNDAJE