Foto: TelegrafZAGRBEB, 30 qershor  -Në vendkalimet kufitare Batrovçi ndalonte një makinë me targa kroate i drejtuar nga nje shqiptar,  shtetas i Kracisë nga Pula. Shqiptari cilivinte nga Kosova në automjetin e tij kishte vendosur 16 pako me marihuanë, me një peshë  prej 9.874 gramësh, njoftonagjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

droggakroaco1Siç raportojnë agjencia e lajmeve “Prwsheva Jonë”  më 29 qershor, derisa po dilte nga Serbia doganierët kishin ndalë një automjet me regjistrim kroat, që drejtohej nga një shtetas kroat me kombësi shqiptare, nga Pula.
Ky, sipas njoftimit, kishte udhëtuar i vetë në relacionin Kosovë-Kroaci.

Me kërkesë të kolegëve nga rojet e policisë kufitare në skaner inspektimin e mëtejshëm të mjetit zbuluar se ka diçka të dyshimtë në zonën rreth rezervuarit.  Zyrtarët e doganave pastaj kreu një shqyrtim të detajuar, enë të hapur dhe çanta e narkotikut gjetur të dy në tank, dhe nën kariget e pasme.  Është konfirmuar se në një automjet ka 16 pako marihuanë, pesha e përgjithshme të 9874 gram.  Udhëtari po udhëtonte i vetëm nga Kosova- në Kroaci. Pas arrestimit ai ju eshte derguar ne parapburgim, i cili do te jep pergjejgjësi para oragneve te drjetesise.Albanac iz Hrvatske uhvaćen sa 10 kilograma marihuane! (FOTO)

 

 

SHPËRNDAJE