tabannPRESHEVË, 1 korrik  -Në vendkalimet kufitare të Serbisë në Preshevë (me Maqedoninë) apo në Batrovcit (me Kroacinë)  udhëtarët, mërgimarët të cilët  kanë filluar të kthen nga vendet perenimore për ne vendlindje nuk ka kolva aq shume.Agjencia e lajmeeve “Presheva jonë” ka mësuar se në këto pika kufitare ku gravitojnë me denduri bashkatadhetaret tanë, presin nga 30 minuta deri ne nje orë më së shumti.

 
Shofer kujdes…
Kwetë gjendje të trafiukut e ka konfroimuar sot edhe  Shoqata  Automobilee Serbisë (AMSS) duie njoftuar se  trafiku në rrugë po zhvillohet me intensitit normal  here herë me riga shiu.

Shoferët  këshillohen qe veturat t mos i ngasin  shpejtë dhe t’i adabtohen kushtevbe të e rrugëve de apsur aparsyhs se ne Serbi ndodhën vershime të medha nga te cilat pesuan shume rrugë.. të respektojnë rregullat e trafikut në mënyrë që të mos rrezikojë jetën të tyre, dhe sigurinë e të tjerëve.

Sipas Policisë Rrugore, një ditë më parë në rrugë në Serbi ka pasur 87 aksidente në të cilat 39 persona janë plagosur dhe dy persona kanë vdekut shka shpejetisa e amdhe dhe pakujdesia.

SHPËRNDAJE